Steelers Juniorisalibandy ry

Steelers Juniorisalibandy ry

Steelers Juniorisalibandy (=Steelers JSB) on hämeenlinnalainen salibandyseura, jonka tarkoituksena on edistää salibandyn ja muun liikunnan harrastamista sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella. Seuramme tarjoaa laadukasta liikuntaa, elämyksiä, iloa ja positiivista yhdessä tekemistä kaiken ikäisille. Painopistealueena ovat lapset ja nuoret, jotta heille voidaan tarjota terveyttä edistävä harrastus lapsuudesta alkaen. Steelers JSB:n toiminta jakaantuu eri ikäisten tyttö- ja poikapelaajien kilpasarja- ja harrastejoukkueisiin.

Steelers JSB:n tavoitteena on tarjota laadukasta pelaajan yksilöllisen kehityspolun mukaista salibandytoimintaa kaikille ikäryhmille sekä mukaansa tempaavan harrastusympäristön seuratoimijoille osaavassa ja innostavassa ilmapiirissä. Haluamme kehittää toiminnassa mukana olevia tyttö- ja poikajoukkueita pitkäjänteisesti siten, että niillä on mahdollisuus yltää vanhemmissa juniori-ikäluokissa Suomen huipulle, rennompaa ja iloista harrastetoimintaa unohtamatta! Haluamme luoda kaikille jäsenillemme elinikäisen halun liikkua.

Steelers JSB:n toiminnassa on noin 1000 pelaajaa. Pääosan lasten ja nuorten eteen tekevät lukuisat vapaaehtoiset äidit ja isät, ohjaajat ja valmentaja, sekä toimihenkilöt eri ikäluokissa. Koko seuratoimintamme lähipiirissä on arviolta noin 3.000 henkilöä.

Salibandy lajina on nopeatempoinen, taitoa vaativa joukkuepeli, jossa toisinaan myös sattuu ja tapahtuu. Koska haluamme osaltamme huolehtia jäsenistömme ja sen lähipiirin terveydestä ja hyvinvoinnista kattavasti, on luonnollista järjestää myös terveyspalveluiden saatavuus kuntoon.

Yhteistyö Mehiläisen Hämeenlinnan Liikuntaklinikan kanssa mahdollistaa pelaajille ja heidän perheilleen nopean, laadukkaan ja luotettavan lääkintähuollon ja terveydenhuollon todellisten ammattilaisten tuen silloin kun sille on tarvetta.

Steelers JSB:n valinta on Mehiläinen!