Saat seurallesi etuja Liikuntaklinikan palveluista rekisteröimällä tietosi Urheilunettiin!

Mehiläisestä saat asiantuntevaa palvelua liikkuvan ihmisen terveysasiossa. Mikäli urheiluseurasi on tehnyt Mehiläisen kanssa sopimuksen yhteistyöstä ja eduista, voit näillä sivuilla kirjata seuran jäsenyytesi Mehiläisen asiakasjärjestelmään.

Mehiläisen Liikuntaklinikka on tuki- ja liikuntaelinsairauksiin ja liikkuvan ihmisen terveysongelmiin keskittynyt erikoisklinikka. Päätoimipaikkamme ovat Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Lahti, Oulu, Tampere ja Turku. Myös muista toimipisteistämme saat asiantuntevaa apua liikunnan aiheuttamiin vaivoihin.

Asiakkaanamme on huippu-urheilijoita ympäri Suomea, mutta kokemuksestamme huippu-urheilussa hyötyvät kaikki asiakkaamme olkoon vaiva hankittu juoksulenkiltä, tietokonehiirestä tai vaikka puutarhanhoidosta.

Hakeutumalla Liikuntaklinikalle hoitoon saavutat hoitoketjun, joka pitää sisällään nykyaikaiset diagnostiset menetelmät, tarvittaessa leikkaushoidon sekä ajanmukaiset kuntoutuksen keinot. Joustavan palvelun varmistamiseksi teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.